Oferta speciala de vara!!!

In perioada verii tarifele noastre raman neschimbate.Pretul unei camere duble ramane 130 ron/noapte cu mic dejun inclus.Va asteptam sa profitati de toate facilitatile oferite de pensiunea noastra.

Cu drag, echipa pensiunii ”Grindul Lupilor”.

Aceasta postare a fost efectuata pe data de Friday, June 4th, 2010 at 17:04 si se afla in categoria Noutati. Puteti urmari orice raspuns la aceasta postare prin RSS 2.0 feed. Puteti raspunde la acest post, sau trackback direct de pe site-ul dumneavoastra.

2 Comments

 1. Cristi Antal says:

  Am fost prima data in august 2009. Mi-a placut. Apoi am fost in octombrie. Mi-a placut. Apoi de Craciun si de Paste. Mi-a placut . Se pare ca am idei putine si fixe, imi place mult de tot la oamenii astia. Cazarea e ca la mine acasa, mancarea ca la mama acasa, atmosfera, ca la prieteni. Locul e un refugiu perfect daca stai la oras. Daca stai la tara, e un loc unde poti sa vezi si sa inveti ca se poate trai si munci civilizat si in afara oraselor.Indiferent unde locuiesti, aici ai sansa sa poti cunoaste oameni. Oameni adevarati.Buni, frumosi, zambitori, prevenitori.Prieteni. Va multumesc ca existati si ca ne considerati prietenii vostri.
  Cu mare drag, Cristi & Marina

  ... on July August 6th, 2010
 2. admin says:

  Dragii nostri, Cristi & Marina
  Si noi ne bucuram ca v-ati simtit bine alaturi de noi si suntem onorati sa va avem printre prietenii nostri.Sunteti asteptati cu mare drag in mijlocul nostru,ori de cate ori doriti sa ne vizitati.
  Multumim pt aprecieri.
  Cu stima,colectivul Pensiunii Grindul Lupilor

  ... on July August 6th, 2010

Parerea ta ?